Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشتریان بانک‌پاسارگاد با بهره‌مندی از سامانه بانکداری‌مجازی می‌توانند اکثر خدمات بانکی را بدون نیاز به مراجعه حضوری، دریافت کنند.

به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، یکی از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از انتشار بیماری کرونا، کاهش رفت و آمدهای غیرضروری در سطح شهر است. سامانه بانکداری‌مجازی بانک‌پاسارگاد با ارایه اکثر خدمات بانکی، مراجعه به شعبه‌ها و تردد غیرضروری را به حداقل می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این خبر، خدمات زیر از طریق سامانه بانکداری‌مجازی بانک‌پاسارگاد قابل دریافت است:

# امکان دریافت صورت‌حساب سپرده‌ها و امکان دریافت خروجی‌های مختلف نظیر اکسل ، pdfو csv
# امکان انتقال وجه به سپرده‌های دیگران نزد حساب‌های بانک‌پاسارگاد (تکی، گروهی و مستمر)
# امکان انتقال وجه به سپرده‌های دیگران در سایر بانک‌ها از طریق پایا و ساتنا (تکی، گروهی و مستمر)
# امکان انتقال وجه گروهی (مورد نیاز شرکت‌ها جهت واریز حقوق کارکنان)
# امکان انتقال وجه کارت به کارت (عضو شتاب)
# امکان دریافت موجودی کارت (کارت‌های متعلق به بانک‌پاسارگاد)
# امکان مشاهده و مدیریت کارت‌ها اعم از تغییر وضعیت نوع رمز دوم کارت به رمز ثابت، پویا، رمز ثابت و پویا
# امکان مسدود کردن کارت
# امکان مشاهده سقف‌ کارت‌های متعلق به مشتری
# امکان مشاهده کارت‌های نقدی اعتباری و بن­ کارت مشتری
# امکان مشاهده خدمات کارت اعتباری نظیر: مشاهده جزییات پرونده اعتباری، صورت‌حساب‌های کارت اعتباری، گزارش پرداخت بدهی کارت اعتباری، امکان بازپرداخت بدهی کارت اعتباری
# امکان مشاهده لیست بن‌کارت‌ها و شارژ آن‌ها
# خدمات محدودیت‌ها و نمایش محدودیت‌های کارت‌های مشتری نظیر کنترل انتقال، خرید و برداشت از کارت‌ها از درگاه‌های مختلف طبق نظر مشتری و طبق مقررات موجود
# خدمات ثبت درخواست صدورکارت شامل صدور کارت نقدی، هدیه و المثنی
# امکان معرفی نماینده به جهت صدورکارت نقدی، المثنی، تمدید کارت به شماره قبلی، درخواست رمز کارت و تحویل به نماینده مشتری
# امکان مشاهده لیست تسهیلات و لیست وثایق تسهیلات
# امکان پرداخت بدهی اقساط تسهیلات خود و دیگران
# ثبت یادآوری برای چک‌ها
# امکان ثبت درخواست صدور دسته چک
# ثبت مبلغ چک‌های صادر شده
# گزارش وضعیت چک‌های صادر شده
# گزارش وضعیت چک‌های واگذار شده
# امکان دریافت رمز اولیه همراه بانک از طریق بانکداری‌مجازی
# امکان استفاده از خدمات ثبت‌نام کارگزاری بانک‌پاسارگاد از طریق بانکداری‌مجازی بصورت آنلاین
# امکان مشاهده و دریافت رسیدهای تمام انتقال وجه‌ها و حواله‌های بین بانکی انجام شده
# امکان دریافت گزارش پرداخت قبض‌ها
# امکان خرید شارژ (شارژ مستقیم و امکان دریافت و مشاهده رمز) اپراتورهای مختلف نظیر همراه‌اول، ایرانسل و رایتل
# امکان پرداخت قبض
# امکان برداشت بدون کارت از خودپرداز
# امکان درخواست رمز دوم پویای کارت و ارسال پیامکی
# امکان اطلاع از استعلام تبدیل شبا به سپرده و کارت
# امکان انتقال وجه به صورت کارتابلی (برای اشخاص حقوقی و حقیقی مشترک)
# امکان ثبت درخواست‌های مجازی اعم از افتتاح سپرده (بلندمدت، کوتاه‌مدت و قرض‌الحسنه)
# امکان ثبت درخواست تغییر روز واریز سود و تغییر روز مقصد سود
# امکان ثبت درخواست صدور چک بانکی و بین بانکی (رمزدار)

گفتنی است ورود به سامانه بانکداری‌مجازی با نام کاربری (شماره مشتری) و رمز عبور امکان‌پذیر است. مشتریان می‌توانند جهت دریافت رمز به نزدیک‌ترین شعبه بانک پاسارگاد مراجعه کنند و پس از آن، از خدمات این سامانه، بهره‌مند شوند. لینک ورود به بانکداری‌مجازی نیز در سایت بانک‌پاسارگاد به نشانی https://www.bpi.ir قرار دارد.

سامانه جامع ارتباط با مشتریان در سایت بانک‌پاسارگاد به آدرس https://www.bpi.ir/crm و مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی این بانک‌ به شماره 82890 به صورت شبانه‌روزی، آماده پاسخگویی به سؤالات هم‌میهنان است.

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک بانکداری مشتری خدمات بانکی سامانه بانکداری مجازی بانکداری مجازی امکان ثبت درخواست امکان انتقال وجه بانک پاسارگاد امکان مشاهده امکان دریافت کارت اعتباری کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • فرصت ۱۵ روزه مشاوران املاک برای دریافت شناسه یکتا